Hoveniersbedrijf in Amstelveen

Geen voorschot

Wij werken op basis van vertrouwen

Vertrouwd familiebedrijf

Van vader op zoon

Allround hoveniersbedrijf

Van sierbestrating tot bomen snoeien

Overdag en in de avonden

Wij werken ook in het weekend

06-50465564

Meer weten? Bel gerust!

Hoveniersbedrijf in Amstelveen

Sinds jaar en dag renoveren wij de meest uiteenlopende tuinen, van een schaduwrijke binnenplaats tot een glooiend landgoed. Onze hoveniers vinden het heerlijk om buiten te zijn en te werken met onze handen. U als klant heeft vaak goede ideeën over uw tuin, graag helpen wij u om de juiste keuzes te maken. Of u nu een strakke moderne tuin wilt of een landelijke stijl mooi vindt, bij Hoveniersbedrijf B. van den Berg bent u aan het juiste adres. Wij plaatsen schuttingen, leggen terrassen aan en snoeien bomen, noem maar op, voor ons is geen brug te ver! Wilt u graag een vrijblijvende afspraak maken? Hoveniersbedrijf B. van den Berg komt graag langs in heel regio Amstelveen.

Tuinaanleg Amstelveen door ervaren hoveniersbedrijf

Onze tuinaanleg is pas geslaagd als u tevreden bent. Vandaar dat wij ook geen voorschot berekenen; u betaalt pas als u met die glunderende blik naar uw tuin kijkt! Dat risico durven wij te nemen door onze rijke ervaring en kundigheid in het hoveniersvak. Onze hoveniers zijn nauw betrokken bij de realisatie van uw ideale tuin en brengen uw wensen goed in kaart. Zo komen wij tot een goed tuinontwerp, de basis van uw tuin. Hierin leggen wij alles vast, van tegels tot planten tot tuinmeubilair, niets wordt aan het toeval overgelaten. Woont u in regio Almstelveen? Grote kans dat u ergens een tuin van Hoveniersbedrijf B. van den Berg spot!

Tuinonderhoud Amstelveen: het hele jaar genieten!

Tuinonderhoud is een mooie opvolger na tuinaanleg, maar ook apart inzetbaar. Heeft u uw tuin laten aanleggen door Hoveniersbedrijf B. van den Berg? Dan informeren wij u uitgebreid over het tuinonderhoud. Wij kennen uw tuin immers door en door. Tuinonderhoud uitbesteden aan een hovenier is uw geld dubbel en dwars waard. Wij weten precies wanneer welk onderdeel van uw tuin aandacht nodig heeft, waardoor uw tuin echt mooi blijft. Zo geniet u gegarandeerd het hele jaar door van uw tuin! Ook voor bedrijven hebben wij uiteraard aantrekkelijke onderhoudscontracten. Voor tuinonderhoud komen wij in heel regio Amstelveen.

Zoekt u een goede hovenier?

Neem dan contact op met Hoveniersbedrijf B. van den Berg. Wij verzorgen tuinaanleg, tuinonderhoud, tuinhoutwerk en sierbestrating in heel regio Haarlem, Zwanenburg, Zandvoort, Heemstede en Amstelveen.

Hoveniersbedrijf B. van den Berg

Tel: 06-50465564
E-mail: contact@hovenierbvandenberg.nl

Openingstijden
Ma – vr: 8.00 – 17.00
KvK: 72621338

Tijden

We werken ook in het weekend en avonden

E-mailadres

info@hovenierbvandenberg.nl

Telefoon

06-50465564